skip to Main Content

Wij bieden de mogelijkheid voor geïnteresseerden om het SPAT project te bezoeken en bij te dragen aan de ontwikkeling ervan. Wij richten ons vooral op studenten en professionals, maar iedereen die geïnteresseerd is in het SPAT project is welkom.

Groepsreizen

Regelmatig organiseren wij reizen voor groepen studenten en geïnteresseerden naar Ethiopië of Kenia. De reizen duren doorgaans 10-14 dagen en het programma bestaat vaak uit een combinatie tussen meelopen met de SPAT’s tijdens hun werk, het verkennen van de reisbestemming, en het organiseren van grote of kleine sportevenementen. Het doel is om op een inspirerende wijze kennis te maken met het SPAT project in het bijzonder, en het vakgebied sport en bewegen in het algemeen. Deze reizen bieden ook een kans om een blik werpen in de wereld van emancipatie van mensen met een handicap in Kenia of Ethiopië.

De afgelopen jaren hebben wij tientallen groepen ontvangen die het SPAT project kwamen bezoeken. Het betrof meestal studenten van relevante MBO en HBO opleidingen, maar ook professionals en donateurs hebben meegedaan. De reizen bieden vaak unieke inzichten en ervaringen die van grote waarde kunnen zijn voor de persoonlijk ontwikkeling van de deelnemers, met name voor studenten.

De reizen worden georganiseerd in samenwerking met onze lokale partners. zij zorgen ervoor dat alles van A-Z geregeld wordt, en ons hoofdkantoor in Nederland zorgt ervoor dat alle financiële en logistieke zaken goed geregeld zijn.

SPAT project bezoeken?

Wil jij ook het SPAT project bezoeken en meedoen aan een van onze groepsreizen, of wil je een reis organiseren voor jouw klas of onderwijsinstelling? Vraag naar de mogelijkheden.

Stages en vrijwillgerswerk

Wij bieden ook de mogelijkheid om voor een langere periode naar Ethiopië of Kenia te komen en een meer inhoudelijke bijdrage te leveren aan de uitvoering van het SPAT project. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan vrijwilligerswerk en stages; van sport inhoudelijke activiteiten tot meer ondersteunende zaken zoals communicatie, event management, fondsenwerving, etc. Wij bieden professionele begeleiding en allerlei mogelijkheden om de reisbestemming te verkennen.

De afgelopen jaren hebben wij tientallen jongeren en volwassenen uit Nederland ontvangen voor langdurige inhoudelijke stages en vrijwilligerswerk. In overleg met de stagiaire / vrijwilliger en eventueel de opleiding, maken wij een werkplan die aansluit bij de kwaliteiten van de bezoeker en de wensen en behoeften van de lokale partners. Wij zorgen voor professionele begeleiding en desgewenst inhoudelijke beoordeling van de studenten. Onze hoofdkantoor in Nederland zorgt ervoor dat alle financiële en logistieke zaken goed geregeld zijn.

Heb jij interesse in een stage opdracht of vrijwilligerswerk in Ethiopië of Kenia? Neem dan contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Momenteel staan de volgende reizen en stages gepland:

2021:

Maart t/m Mei: Stage en vrijwilligerswerk Ethiopië.

Juni: Stage en vrijwilligerswerk Kenia.

Juni: Groepsreis Kenia – Dove en gebarentaal vaardige jongeren.

In de tweede helft van 2021 zullen wij verschillende projectreizen organiseren naar Ethiopië en Kenia. Exacte data en programma’s worden nog bekend gemaakt.

Back To Top